Blog
20 juni 2023

Liefde zonder leeftijdsgrens. Ontdek de geheime formule van ons relatiebemiddelingsbureau!

Portretfoto - Eugénie van Soest
Geschreven door Eugénie van Soest

Al onze kandidaten hebben het leven prima op orde, maar missen die ene persoon om het leven nóg mooier mee te maken. Dat is vast herkenbaar voor je!

Het zijn stuk voor stuk goed ontwikkelde, single mannen en vrouwen van 55+ die op zoek zijn naar een serieuze relatie en hiervoor een serieuze aanpak kiezen.

Relatiebemiddeling

Op basis van relatiebemiddeling (ook wel personal partner search genoemd) gaan we vervolgens aan de slag voor jou. Door onze jarenlange ervaring weten we mooie en waardevolle ontmoetingen te creëren met passende kandidaten die allemaal dezelfde intentie hebben: een liefdevolle en duurzame relatie. Een maatje voor het leven.

Wij kennen al onze kandidaten persoonlijk, simpelweg omdat we bij iedereen thuis zijn geweest voor een uitgebreid intakegesprek. In deze intake bespreken we wie jij bent. Hoe sta je in het leven? Wat zijn jouw interesses, jouw waarden en normen? Wie past er nu écht goed bij jou?

Je vraagt je vast af hoe dit alles in het werk gaat, dus hierbij alles op een rij:

  • Het eerste contact = telefonische kennismaking

Je kan ons bellen op 085 130 6965 of op onze website een contactformulier invullen. Je wordt dan binnen 24 uur teruggebeld. Middels dit telefoongesprek kun je kennismaken met de matchmaker, krijg je uitleg over onze werkwijze en bij de juiste klik volgt het intakegesprek.

  • Gesprek bij je thuis = intakegesprek

Wij plannen het intakegesprek bij jou thuis om een goed beeld te krijgen van jou en jouw leefomgeving. Wie ben jij en wie past er bij je? Relatiewaardes, matchingcriteria, karakter, partnerwensen.

  • Datingcoaching

Met onze unieke methode brengen we matchmaking en coaching samen! We bieden jou drie online training, onze zogeheten ONTDEK-methode. ONTDEK jezelf, de ander en elkaar. Ze bieden gouden tips die je mee kunt nemen als je jouw match gaat ontmoeten. Middels het programma heb je contact met onze datingcoach en vinden (online) gesprekken plaats om jouw kans op het vinden van jouw partner zo groot mogelijk te maken.

  • Stylingadvies

We bieden je stylingadvies van onze styliste Emanuela Giorgi voor jouw eerste ontmoeting met een kandidaat.

Zo heb je een totaalpakket waarin je, zowel van binnen als van buiten, de beste versie van jezelf bent.

  • De matchmaker aan het werk

Jij wilt een partner die echt bij je past en daar gaan wij voor zorgen. Wij kijken onder andere naar levensstijl, gelijke relatiewaardes en interesses. Jouw matchmaker selecteert het beste profiel uit de bestaande database en zoekt tevens proactief via ons brede (externe) netwerk. Daarnaast hebben we de mogelijkheid om zowel on- als offline voor jou te adverteren.

  • De match

De beste kandidaat-partner wordt aan jou voorgelegd en besproken. Wij maken alleen matches waarin wij potentie zien. Wij gaan voor kwaliteit en niet voor kwantiteit.

  • Evaluatie met de matchmaker/datingcoach

Gedurende het hele traject kun je bij ons terecht voor tips en tricks. Telefonisch en per e-mail houden we contact met elkaar. Is de eerste match toch niet de juiste? Dan ontvangen we van jou een terugkoppeling en gaan voor je verder zoeken. Jouw terugkoppeling is belangrijk, zodat we nog gerichter op zoek kunnen gaan naar de juiste match.

  • Geslaagd = partner gevonden

Je hebt je nieuwe liefde gevonden en jullie gaan samen genieten. Door onze unieke werkwijze slaagt zeven op de tien mensen bij ons! In deze periode ontvang je tevens de derde online training (ONTDEK elkaar). Een unieke dienstverlening die door onze kandidaten wordt ervaren als een waardevolle ondersteuning tijdens de eerste periode van jullie samenzijn.

‘Wij gaan verder waar andere relatiebemiddelingsbureau in Nederland stoppen!

Waarom? Omdat we willen dat jij gelukkig wordt en dat jullie gelukkig blijven!’

Paula Vogelzang – eigenaresse en matchmaker

Gedurende het hele traject, van start tot einde, staan wij jou dus bij met tips en handvatten. Door deze unieke werkwijze wordt jouw kans op het vinden van een liefdevolle en duurzame relatie aanzienlijk vergroot!

 

Spreekt het je aan?

Bel 085 130 6965 en vertel ons wat voor partner je graag naast je wilt hebben.

Vind een partner die écht goed bij je past!
Portretfoto - Eugénie van Soest
Geschreven door Eugénie van Soest

Met veel passie begeleid ik singles naar een liefdevolle en duurzame relatie, en ondersteun ik prille relaties op een leuke en laagdrempelige manier.

Gaan we samen je nieuwe liefde vinden?

Tijdens een vrijblijvende kennismaking brengen we samen jouw wensen in kaart.

"*" geeft vereiste velden aan

Stap 1 van 3

Ben je op zoek naar een vrouwelijke of mannelijke partner?*

We staan te springen om kennis te maken

Tijdens een vrijblijvende kennismaking brengen we samen jouw wensen in kaart.

Toekomst Relatiebemiddeling

Algemene voorwaarden: www.toekomstrelatie.nl/privacybeleid-2
KvK: 54404517

"*" geeft vereiste velden aan

We staan te springen om kennis te maken

Tijdens een vrijblijvende kennismaking brengen we samen jouw wensen in kaart.

Toekomst Relatiebemiddeling

Algemene voorwaarden: www.toekomstrelatie.nl/privacybeleid-2
KvK: 54404517

"*" geeft vereiste velden aan