Blog
31 januari 2023

Eugénie stelt zichzelf voor

Portretfoto - Eugénie van Soest
Geschreven door Eugénie van Soest
  • Wie maakt jou écht gelukkig?
  • Welke patronen mag jij achter je laten?
  • Hoe zorg je ervoor dat je trouw blijft aan jezelf?

Misschien verlang je enerzijds naar een partner, maar ben je bang om afgewezen of teleurgesteld te worden.

Mijn naam is Eugénie van Soest, single- en datingcoach bij Toekomst Relatie en van oorsprong afgestudeerd therapeut. Met veel passie coach ik singles naar een liefdevolle en duurzame relatie en begeleid ik prille relaties op een leuke en laagdrempelige manier.

Mijn eigen ervaring met Toekomst Relatie

Na een relatie van 17 jaar was ik 4 jaar lang single, totdat ik me aanmeldde bij Toekomst Relatie. Dankzij hun unieke werkwijze heb ik enkele jaren geleden mijn huidige partner ontmoet. Zonder hun begeleiding en coaching zou ik hem nooit hebben gevonden. Hij is de meest lieve, integere, open en zelfverzekerde man die ik me kan wensen.

We hebben elkaar leren kennen en voor elkaar gekozen om wie we zijn, niet alleen om ons uiterlijk.

Wil jij ook die ene speciale partner voor jou?

De combinatie van mijn eigen ervaring als single, als lid bij Toekomst Relatie én mijn achtergrond als therapeut, heeft mij gedreven om deze kennis nu met veel passie als coach bij Toekomst Relatie in te zetten.

Dus neem die sprong in het diepe!
Ik ben ervan overtuigd dat jij óók gaat slagen in liefde en daar gaan we samen voor zorgen!

06 1389 8610   eugenie@toekomstrelatie.nl

 

Portretfoto - Eugénie van Soest
Geschreven door Eugénie van Soest

Met veel passie begeleid ik singles naar een liefdevolle en duurzame relatie, en ondersteun ik prille relaties op een leuke en laagdrempelige manier.

Gaan we samen je nieuwe liefde vinden?

Tijdens een vrijblijvende kennismaking brengen we samen jouw wensen in kaart.

"*" geeft vereiste velden aan

Stap 1 van 3

Ben je op zoek naar een vrouwelijke of mannelijke partner?*

We staan te springen om kennis te maken

Tijdens een vrijblijvende kennismaking brengen we samen jouw wensen in kaart.

Toekomst Relatiebemiddeling

KvK: 54404517

"*" geeft vereiste velden aan

We staan te springen om kennis te maken

Tijdens een vrijblijvende kennismaking brengen we samen jouw wensen in kaart.

Toekomst Relatiebemiddeling

KvK: 54404517

"*" geeft vereiste velden aan