Vind jouw nieuwe relatie met Partner Search van Toekomst Relatie

Wij zijn expert in persoonlijke partner search voor hoger opgeleide singles tussen 55 en 75 jaar oud.

Sfeerafbeelding - Teamfoto Toekomst Relatiebemiddeling

Wat is een goed Partner Search bureau?

In de wereld van daten zijn digitale datingapps en -websites tegenwoordig dominant. Dankzij televisieprogramma’s zoals Married At First Sight is er steeds meer bewustzijn over persoonlijke partner search en relatiebemiddeling. Hoewel dit positief is, zien we ook dat relatie en partner search bureaus als paddenstoelen uit de grond schieten en niet altijd kwaliteit leveren.

 • Wat maakt een Partner search bureau tot een kwalitatief en doeltreffend relatiebemiddelingsbureau?
 • Wat is een goede prijs-kwaliteitverhouding?
 • Welke factoren moet je overwegen als je een serieuze aanpak verkiest en serieuze kandidaten wilt ontmoeten die aansluiten bij jouw levensvisie?

Hier delen we zeven belangrijke aandachtspunten om te overwegen wanneer je verschillende partner search bureaus met elkaar vergelijkt:

 1. Ervaring en deskundigheid
 2. Persoonlijke aandacht
 3. Maatwerk in matches
 4. Begeleiding en coaching
 5. Goede prijs-kwaliteit verhouding
 6. Succesverhalen
 7. Geduld en realisme

1. Ervaring en deskundigheid – Selecteer een Partner Search bureau met expertise in jouw doelgroep

Een kwalitatief Partner search bureau beschikt over jarenlange ervaring en deskundigheid in het matchen van mensen, met name binnen jouw doelgroep (bijvoorbeeld op basis van leeftijd en achtergrond). Ze hebben een bewezen ervaring met tot stand brengen van nieuwe relaties. Een competente partner search bureau begrijpt de specifieke uitdagingen die gepaard gaan met verschillende leeftijdsgroepen.

Bij Toekomst Relatie richten we ons bijvoorbeeld specifiek op hoogopgeleide en ondernemende singles tussen de 55 en 75 jaar. Als je jonger bent, zijn er andere bureaus die beter bij jou passen.

 

2. Persoonlijke aandacht is cruciaal bij partner search

Een van de meest waardevolle aspecten van samenwerken met een Partner search bureau is de persoonlijke aandacht die je krijgt. Een goede matchmaker wil jou als individu echt leren kennen, omdat dit de basis vormt voor betekenisvolle matches die verder gaan dan oppervlakkige criteria.

Bij Toekomst Relatie hebben we een doordachte aanpak ontwikkeld waarmee we dieper willen graven dan alleen je interesses. We streven ernaar om de kern te begrijpen van wat je wilt delen met je toekomstige partner.

We stellen vragen als: wie ben je als persoon? Wat heeft je gevormd? Welke waarden zijn essentieel voor jou in een relatie, en welke persoonlijkheidskenmerken zijn minder belangrijk?

Wij komen voor een diepgaande gesprek bij jou thuis. Deze persoonlijke interview heeft tot doel een sterke band tussen jou en je matchmaker tot stand te brengen. Gedurende het hele proces blijven de communicatielijnen kort en persoonlijke, waardoor we jou steeds beter leren kennen en viceversa.

Deze diepgaande kennis stelt ons in staat om matches te maken op basis van echte compatibiliteit. Dit lijkt misschien vanzelfsprekend, maar helaas ontbreekt echte en oprechte persoonlijke aandacht soms bij andere bureaus, waar slechts een korte e-mail volstaat.

 

3. Partner search betekent maatwerk in matchmaking

Vraag grondig door over de manier waarop matches worden gemaakt. Er is een verschil tussen een relatiebureau en partner search. Relatiebemiddelingsbureaus zoeken vooral in hun eigen database, wat beperkte mogelijkheden biedt. Een Persoonlijke Partner Search omvat daarentegen op maat gemaakte externe zoekacties via advertenties en netwerken. Het is een intensieve aanpak waarbij advertentiekosten hoog kunnen oplopen, dus het is belangrijk om de kleine lettertjes goed te lezen.

Bij Toekomst Relatie bieden we een succesvolle combinatie van een uitgebreide eigen database voor relatiebemiddeling én op maat gemaakte partner search. Bij ons vind je geen verborgen kosten en is de investering inclusief alles.

Een competente partner search biedt dus oplossingen op maat. Ze matchen je niet alleen met iemand die op papier past, maar uitsluitend met iemand die past bij je levensstijl, relatiewaarden en levensfase. Bij Toekomst Relatie maken we bijvoorbeeld alleen een match als we er volledig achter staan. Met andere woorden, we stellen geen maandelijkse matchgarantie in, omdat dat in onze ervaring weinig betekent.

 

4. Begeleiding en coaching maken partner search compleet

In deze snelle maatschappij is het belangrijk om na te denken over wat er voor jou echt toe doet in een toekomstige relatie. Een goed Partner Search bureau biedt naast matchmaking ook begeleiding en coaching. Zowel jij als je toekomstige partner hebben namelijk een relatiegeschiedenis. Waar moet je op letten als je weer gaat daten? Hoe weet je wie bij je past? Wat is echt belangrijk voor jou in een nieuwe relatie? Hoe pak je dit aan?

Of je nu je partner na een lang huwelijk hebt verloren, een scheiding hebt doorgemaakt na een lange relatie, of gewoon verlangt naar een nieuwe liefde, in de levensfase van onze leden rijzen er vragen zoals:

 • Ik verlang naar een liefdevolle partner, maar kan ik me nog openstellen voor een nieuwe relatie?
 • Kan ik nog steeds liefhebben?
 • Hoe ga ik om met de bezorgdheid van mijn kinderen over mij?
 • Hoe weet ik wie het beste bij me past?

Bij Toekomst Relatiebemiddeling werk je nauw samen met jouw matchmaker en onze datingcoach. Niet omdat we denken dat je het niet alleen kunt, maar om je te ondersteunen bij alles wat op je pad komt. We begeleiden je door middel van persoonlijke gesprekken, spiegeling, zelfreflectie en uitgebreide persoonlijke evaluatie. We bespreken uitgebreid jouw ontmoetingen om ervoor te zorgen dat je de beste versie van jezelf kunt zijn. We zijn van mening dat een serieuze relatie ook een serieuze aanpak vereist. Meer informatie over onze datingcoaching vind je hier.

 

5. Kosten bij partner search bureaus liggen tussen 3.500 en 30.000 euro

Een betrouwbaar Partner Search bureau is transparant over de kosten op hun website. Ze leggen duidelijk uit wat je kunt verwachten en op basis van wat is de prijs gebaseerd. Aangezien de prijsverschillen enorm zijn en het uitzoeken en navragen van deze kosten tijdrovend kan zijn, hebben we een overzicht van tarieven op onze website geplaatst.

 

6. Succesverhalen

Bekijk de succesverhalen en beoordelingen van leden. Een bureau met veel gelukkige koppels en tevreden klanten is vaak een indicatie van hun effectiviteit. Misschien ken je zelfs iemand in je eigen netwerk die hun ervaring kan delen. Vanwege privacy redenen willen niet alle leden met hun naam worden vermeld, maar gelukkig hebben we enkele leden bereid gevonden om via video te delen hoe blij ze zijn.

 

7. Geduld en realisme

Het vinden van een partner die echt goed bij je past, kan soms even duren, zelfs met de hulp van een partner search bureau.  Het vinden van een geschikte match vergt tijd en inspanning, en daar moet dus ook tijd voor worden genomen. Je kunt jezelf afvragen hoe geschikt matches zijn in trajecten die 3 tot 6 maanden duren. Daarom werken wij met een periode van een jaar, zodat onze leden de tijd hebben om iemand echt goed te leren kennen en te beoordelen of er overeenkomsten zijn.

Bij een betrouwbaar Partner Search bureau herken je…

 1. Ervaring en deskundigheid
 2. Persoonlijke aandacht
 3. Maatwerk in matches
 4. Begeleiding en coaching
 5. Goede prijs-kwaliteit verhouding
 6. Succesverhalen
 7. Geduld en realisme

 

Een goed Partner Search bureau is een expert in jouw doelgroep en kan je helpen die speciale persoon te vinden om een liefdevolle en duurzame relatie op te bouwen. Iemand met wie je kunt genieten van deze prachtige levensfase waarin je je bevindt.

Iemand die echt goed bij jou past. Ja, een goed Partner search bureau vergt een investering, maar het is een investering in je eigen geluk en welzijn. En wanneer je die partner hebt gevonden die echt bij je past, is het elke cent dubbel en dwars waard!

Werkwijze van onze Partner Search

Met onze expertise, begeleiding en een uitgebreid datingprogramma (inclusief coaching en styling) gaan we samen op zoek naar jouw nieuwe liefde. Dat is wat ons specialist maakt in persoonlijke matchmaking voor 55 plus singles. Waarom genoegen nemen met minder als je kunt kiezen voor een exclusieve benadering?

1
Vrijblijvende kennismaking en uitgebreid interview

Maak kennis met ons via een informeel gesprek en diepgaand interview.

2
Samen zoeken we jouw nieuwe partner

Laten we samen jouw ideale partner vinden, met onze ondersteuning en expertise.

3
Persoonlijke dating coaching. Je staat er niet alleen voor.

Profiteer van persoonlijke dating coaching. Je staat er niet alleen voor in dit avontuur.

Matchmakers overleggen

Investeer in jouw eigen geluk en verspil geen kostbare tijd

Zet nu de eerste stap naar een liefdevolle en duurzame relatie en neem contact op met ons:

"*" geeft vereiste velden aan

Stap 1 van 3

Ben je op zoek naar een vrouwelijke of mannelijke partner?*

We staan te springen om kennis te maken

Tijdens een vrijblijvende kennismaking brengen we samen jouw wensen in kaart.

Toekomst Relatiebemiddeling

KvK: 54404517

"*" geeft vereiste velden aan

We staan te springen om kennis te maken

Tijdens een vrijblijvende kennismaking brengen we samen jouw wensen in kaart.

Toekomst Relatiebemiddeling

KvK: 54404517

"*" geeft vereiste velden aan