Zo vind je wél een nieuwe relatie!

Iedereen heeft wel een vriend of kennis die single is en waarvan je je afvraagt hoe het toch kan dat deze persoon de ware maar niet kan vinden. Deze single ziet er leuk uit, kan gewoon een gesprek voeren, onderneemt leuke dingen, heeft een leuke baan enzovoort. En toch  wil het maar niet lukken in de  liefde….
Als je het heel normaal vindt om een plan uit te stippelen voor het bereiken van jouw droombaan , waarom zou je dan geen moeite doen om jouw prins of droomvrouw te vinden?
In deze blog  een aantal belangrijke tips die jou helpen bij jouw zoektocht naar een nieuwe relatie.

6 belangrijke stappen naar een nieuwe relatie

– ken jezelf
Dit is de eerste stap. Als je niet weet wie je bent en waar je voor staat, wat voor jou belangrijk is in het leven en in een relatie, zul je niet in staat zijn te beoordelen welk type man of vrouw bij jou past. En als je eenmaal verliefd bent is het ook erg lastig om nog kritisch naar de ander te kijken. Neem daarom de tijd om hier achter te komen.

werk aan jezelf
Geef  het verleden een plek, praat met vrienden over jouw goede en minder goede eigenschappen, doe een cursus of workshop om meer zelfvertrouwen te krijgen in het daten , kijk bijvoorbeeld eens op  https://singlecoaching.nl . Naast het werken aan je innerlijk is het ook belangrijk dat je positiviteit uitstraalt en aandacht voor je uiterlijk hebt.  Je kunt op die manier echt invloed hebben op het beeld dat mensen van jou krijgen.

-ga er op uit
Als je de voorgaande tips kunt afvinken ben je er natuurlijk nog niet. Ga niet thuis zitten wachten want dan gaat er niets veranderen,  ga er op uit: kijk rond welke (sport)clubs er zijn, welke leuke cursus er gegeven wordt, ga vrijwilligerswerk doen of sluit je aan bij een singlenetwerk: je leert zo nieuwe mensen kennen en je vergroot zo de kans om jouw prins of droomvrouw tegen te komen.

internetdaten of relatiebemiddeling
Tegenwoordig hoef je het niet meer alleen van de mensen om je heen te hebben om je liefde te vinden, er zijn ongelooflijk veel  datingsites waar je eindeloos lang kunt swipen en contacten leggen. Het is belangrijk te bedenken of je een type bent voor internetdaten of niet: het is een oppervlakkige en makkelijke manier om contact te leggen maar of het voor jou geschikt is om een nieuwe relatie te vinden?                                                                              Relatiebemiddeling is een geheel andere manier om je nieuwe liefde te vinden: je geeft de zoektocht  uit handen aan een professionele consulent die eerst uitgebreid kennis komt maken en samen met jou in kaart brengt welk type partner bij jou past. Geen nepprofielen, persoonlijk, privacy gegarandeerd en een hoge slagingskans.

 -neem tijd voor je zoektocht
Verwacht niet dat je morgen de ware tegenkomt:  liefde blijft mensenwerk en laat zich niet regisseren, hoe graag we tegenwoordig ook alles zelf willen kunnen bepalen. Geniet van het feit dat jezelf stappen hebt gezet en klaar bent voor je droomvrouw of droomman. Accepteer dat het soms wat langer duurt en dat je soms met verschillende mensen moet daten voor het echt raak is. Van iedere ontmoeting steek je wat op en brengt je dichter bij je prins of droomvrouw.

-wees niet te kritisch
Niemand is perfect is en perfectie is ook niet wat je zoekt. Voel je of er genoeg gemeenschappelijke waarden zijn, of je je op je gemak voelt bij iemand en je jezelf kunt zijn? Dat weet je niet na één afspraak, neem daar rustig de tijd voor. Het gaat hier wel om het belangrijkste in je leven en niet om een pak melk!

Een nieuwe relatie vinden gaat niet van zelf daarom, pak het serieus aan!

Kortom: door te onderzoeken wie je bent en naar welke type man of vrouw jij op zoek bent, voorkom je dat je veel tijd stopt in afspraakjes met mannen of vrouwen die niet bij je passen. Investeer in jezelf zodat je helemaal klaar bent en open staat voor een nieuwe liefde. Een relatiebemiddelingsbureau gaat op professionele en discrete wijze voor jou op zoek naar je droomman of droomvrouw. Zodat jij je helemaal kunt richten op de beste versie van jezelf zijn en je open stellen voor jouw toekomstige liefde!

Voor meer informatie over het vinden van een serieuze relatie, relatiebemiddeling en singlecoaching, kijk op onze website: www.toekomstrelatie.nl

Wij hopen dat je de levenspartner vindt die echt bij je past en staan je graag te woord.

 

 

Plan nu je gesprek

We komen langs of plannen een videogesprek

Contact

Neem contact met ons op

Heeft u vragen? Neem rechtstreeks contact op met onze matchmakers!

neem contact op met onze Matchmakers

Of voor algemeen contact:

085 1306965

Datingtips ontvangen?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×