Blog
25 augustus 2020

Zo vind je wél een nieuwe relatie!

Portretfoto - Michaela ten Siethoff
Geschreven door Michaela ten Siethoff

Iedereen heeft wel een vriend of kennis die single is en waarvan je je afvraagt hoe het toch kan dat deze persoon de ware maar niet kan vinden. Deze single ziet er leuk uit, kan gewoon een gesprek voeren, onderneemt leuke dingen, heeft een leuke baan enzovoort. En toch  wil het maar niet lukken in de  liefde….

Als je het heel normaal vindt om een plan uit te stippelen voor het bereiken van jouw droombaan , waarom zou je dan geen moeite doen om jouw prins of droomvrouw te vinden?

In dit artikel delen we 6 belangrijke tips die jou helpen bij jouw zoektocht naar een nieuwe relatie.

Matchmakers overleggen

6 belangrijke stappen naar een nieuwe relatie

  • ken jezelf

Dit is de eerste stap. Als je niet weet wie je bent en waar je voor staat, wat voor jou belangrijk is in het leven en in een relatie, zul je niet in staat zijn te beoordelen welk type man of vrouw bij jou past. En als je eenmaal verliefd bent is het ook erg lastig om nog kritisch naar de ander te kijken. Neem daarom de tijd om hier achter te komen.

 

  • werk aan jezelf

Geef  het verleden een plek, praat met vrienden over jouw goede en minder goede eigenschappen of krijg meer zelfvertrouwen met de hulp van onze datingcoach. Naast het werken aan je innerlijk is het ook belangrijk dat je positiviteit uitstraalt en aandacht voor je uiterlijk hebt.  Je kunt op die manier echt invloed hebben op het beeld dat mensen van jou krijgen.

 

  • ga er op uit

Als je de voorgaande tips kunt afvinken ben je er natuurlijk nog niet. Ga niet thuis zitten wachten want dan gaat er niets veranderen,  ga er op uit: kijk rond welke (sport)clubs er zijn, welke leuke cursus er gegeven wordt, ga vrijwilligerswerk doen of sluit je aan bij een singlenetwerk: je leert zo nieuwe mensen kennen en je vergroot zo de kans om jouw prins of droomvrouw tegen te komen.

 

  • internetdaten of relatiebemiddeling

Tegenwoordig hoef je het niet meer alleen van de mensen om je heen te hebben om je liefde te vinden, er zijn ongelooflijk veel  datingsites waar je eindeloos lang kunt swipen en contacten leggen. Het is belangrijk te bedenken of je een type bent voor internetdaten of niet: het is een oppervlakkige en makkelijke manier om contact te leggen maar of het voor jou geschikt is om een nieuwe relatie te vinden?

Relatiebemiddeling is een geheel andere manier om je nieuwe liefde te vinden: je geeft de zoektocht  uit handen aan een professionele consulent die eerst uitgebreid kennis komt maken en samen met jou in kaart brengt welk type partner bij jou past. Geen nepprofielen, persoonlijk, privacy gegarandeerd en een hoge slagingskans.

 

  • neem tijd voor je zoektocht

Verwacht niet dat je morgen de ware tegenkomt:  liefde blijft mensenwerk en laat zich niet regisseren, hoe graag we tegenwoordig ook alles zelf willen kunnen bepalen. Geniet van het feit dat jezelf stappen hebt gezet en klaar bent voor je droomvrouw of droomman. Accepteer dat het soms wat langer duurt en dat je soms met verschillende mensen moet daten voor het echt raak is. Van iedere ontmoeting steek je wat op en brengt je dichter bij je prins of droomvrouw.

 

  • wees niet te kritisch

Niemand is perfect is en perfectie is ook niet wat je zoekt. Voel je of er genoeg gemeenschappelijke waarden zijn, of je je op je gemak voelt bij iemand en je jezelf kunt zijn? Dat weet je niet na één afspraak, neem daar rustig de tijd voor. Het gaat hier wel om het belangrijkste in je leven en niet om een pak melk!

‘Als je doet wat je altijd deed, dan krijg je wat je altijd kreeg.’

Albert Einstein

Een nieuwe relatie vinden gaat niet van zelf daarom, pak het serieus aan!

Kortom: door te onderzoeken wie je bent en naar welke type man of vrouw jij op zoek bent, voorkom je dat je veel tijd stopt in afspraakjes met mannen of vrouwen die niet bij je passen. Investeer in jezelf zodat je helemaal klaar bent en open staat voor een nieuwe liefde. Een relatiebemiddelingsbureau gaat op professionele en discrete wijze voor jou op zoek naar je droomman of droomvrouw. Zodat jij je helemaal kunt richten op de beste versie van jezelf zijn en je open stellen voor jouw toekomstige liefde!

 

Schroom niet om ons te bellen voor meer informatie over het vinden van een serieuze relatie, relatiebemiddeling en datingcoaching: 085 130 6965.
Portretfoto - Michaela ten Siethoff
Geschreven door Michaela ten Siethoff

Na mijn eigen liefdeservaringen begrijp ik hoe lastig de zoektocht kan zijn. Maar ik geloof dat het anders kan!

Gaan we samen je nieuwe liefde vinden?

Tijdens een vrijblijvende kennismaking brengen we samen jouw wensen in kaart.

"*" geeft vereiste velden aan

Stap 1 van 3

Ben je op zoek naar een vrouwelijke of mannelijke partner?*

We staan te springen om kennis te maken

Tijdens een vrijblijvende kennismaking brengen we samen jouw wensen in kaart.

Toekomst Relatiebemiddeling

Algemene voorwaarden: www.toekomstrelatie.nl/privacybeleid-2
KvK: 54404517

"*" geeft vereiste velden aan

We staan te springen om kennis te maken

Tijdens een vrijblijvende kennismaking brengen we samen jouw wensen in kaart.

Toekomst Relatiebemiddeling

Algemene voorwaarden: www.toekomstrelatie.nl/privacybeleid-2
KvK: 54404517

"*" geeft vereiste velden aan