Blog
31 januari 2023

Andra stelt zichzelf voor

Portretfoto - Andra Blom
Geschreven door Andra Blom

Op zoek naar een partner na je 55ste?

  • Wie ben ik als individu, nu mijn huwelijk voorbij is?
  • Is het mogelijk nogmaals van een partner te gaan houden?
  • Naar wie zoek ik en wie past er in deze fase bij mij?

Mijn naam is Andra Blom,
Matchmaker en datingcoach bij Toekomst Relatiebemiddeling.

Ik ben een trotse moeder en oma van vele (klein)kinderen en alweer jaren zeer gelukkig met mijn partner.

Mijn kracht ligt in het goed luisteren naar en het analyseren van persoonlijke verhalen, de levensgeschiedenis van mensen. Via mijn studies (Vaktherapie, senioren- en wandelcoach) en diverse werkzaamheden op het gebied van relaties, heb ik veel expertise opgebouwd. De (60 plus) levensfase waarin ik nu zelf zit draagt daar ook aan bij.

Helaas heb ik in mijn leven ook (van zeer dichtbij) te maken gehad met verschillende ingrijpende levensgebeurtenissen, zoals overlijden en scheidingen, die zich binnen mijn familie en vriendengroep hebben voorgedaan.

Deze ervaringen hebben een grote impact op mij gehad en ze hebben bijgedragen aan mijn persoonlijke groei en ontwikkeling. Zij hebben mij gevormd tot wie ik ben.

 

Het gaat er tenslotte niet om WAT je meemaakt, maar wel HOE je ermee omgaat.

Gedurende alle jaren die ik nu als matchmaker werk, heb ik talloze bijzondere verhalen van mensen gehoord.

Elk verhaal heeft mij waardevolle lessen geleerd en dit heeft mijn aanpak en kennis verder ontwikkeld. Ons uiteindelijke doel is immers om zoveel mogelijk mensen te ondersteunen bij het vinden van een passende partner. Echter, voordat iemand die partner vindt of tegenkomt, is het belangrijk dat de persoon zichzelf een aantal vragen stelt om te weten wie hij/zij werkelijk is en wat er voor hem/haar echt toe doet. Dan pas weet je waar je naar op zoek bent.

Om deel te mogen zijn van dit proces vind ik geweldig.

En ik ben er dankbaar voor dat ik vele mensen in de leeftijd van boven de 55 jaar zie opbloeien en weer de liefde zie ervaren. Het is hartverwarmend om te zien hoe gelukkig ze zijn met hun “nieuwe” partner.

 

Elke dag wanneer ik opsta, realiseer ik me dat ik het mooiste werk doe dat er bestaat!

Zou je ook graag weer een partner willen ontmoeten? Neem vrijblijvend contact met mij op, ik sta je graag te woord.

06 83 94 49 72   andra@toekomstrelatie.nl

Portretfoto - Andra Blom
Geschreven door Andra Blom

Met mijn achtergrond in Vaktherapie, senioren- en wandelcoaching, en mijn eigen levenservaring, help ik anderen naar een gelukkige en betekenisvolle relatie.

Gaan we samen je nieuwe liefde vinden?

Tijdens een vrijblijvende kennismaking brengen we samen jouw wensen in kaart.

"*" geeft vereiste velden aan

Stap 1 van 3

Ben je op zoek naar een vrouwelijke of mannelijke partner?*

We staan te springen om kennis te maken

Tijdens een vrijblijvende kennismaking brengen we samen jouw wensen in kaart.

Toekomst Relatiebemiddeling

Algemene voorwaarden: www.toekomstrelatie.nl/privacybeleid-2
KvK: 54404517

"*" geeft vereiste velden aan

We staan te springen om kennis te maken

Tijdens een vrijblijvende kennismaking brengen we samen jouw wensen in kaart.

Toekomst Relatiebemiddeling

Algemene voorwaarden: www.toekomstrelatie.nl/privacybeleid-2
KvK: 54404517

"*" geeft vereiste velden aan