Blog
31 januari 2023

Emanuela stelt zichzelf voor

Portretfoto - Emanuela Giorgi
Geschreven door Emanuela Giorgi

Ik werk sinds 2019 succesvol samen met Toekomst Relatiemiddeling en heb mijn steentje kunnen bijdragen aan de vele geslaagde dates.

Als kledingstyliste zorg ik er al meer dan 25 jaar voor dat zowel mannen als vrouwen het beste halen uit hun kledingkast en stralend door het leven gaan.

Met Italiaanse roots kan het niet anders dan dat mode (naast koken) mijn passie is. Mode en koken hebben voor mij veel raakvlakken: smaken verschillen, je kunt er jezelf en anderen heel blij mee maken en bij beide zijn creativiteit en gevoel heel belangrijk.

Als jij zonder stress, stralend en vol zelfvertrouwen op date gaat, is mijn missie geslaagd

Het zijn de ingrediënten die de smaak en het succes bepalen.

Als jouw voorraadkast leeg is, kan je geen volledig diner koken. En zo is het ook met je kledingkast: als je de juiste kledingstukken mist, wordt het heel lastig om de goede combinaties te kunnen maken.

Na het volgen van diverse mode-opleidingen in Italië en Nederland, heb ik bij verschillende modemerken en modewinkels gewerkt. Ik miste daar wat ik noem de basis: je verkoopt nl. kleding aan iemand die je niet kent. Je verkoopt vanuit commercieel belang en gedreven door het ingekochte assortiment. Niet vanuit een persoonlijk advies op maat.

Het missen van dit persoonlijke contact heeft ertoe geleid dat ik in 2014 gestart ben met Just Your Style. Deze naam is bewust gekozen omdat ik het belangrijk vind dat jouw stijl past bij jouw persoonlijkheid.

Daarnaast wil ik dat stijl- en kledingadvies voor iedereen toegankelijk is.

Uiteraard is iedereen goed zoals hij of zij is, en door kleding net iets anders te combineren kan je jezelf soms net die extra boost geven die je nodig hebt om meer te stralen, meer zelfvertrouwen te krijgen of die nieuwe stap in je leven te zetten. Gun jezelf die extra aandacht! Dit geldt natuurlijk niet alleen voor vrouwen maar zeker ook voor mannen.

“No one is you and that is your power”

Vraag jij je af wat je naar jouw date moet aantrekken? Twijfel je of je kleding nog wel bij je past? Ben je toe aan een nieuwe start ? Wil je niet voor iedere date iets nieuws aanschaffen?

Bel me dan, dan zorg ik er samen met jou voor dat je meerdere combinatiemogelijkheden hebt waarin je je goed en comfortabel voelt.
We kijken naar wat jouw sterke punten zijn en hoe we deze kunnen accentueren dmv de juiste kleding, combinaties en kleur.

Ik leer je op een andere manier naar jezelf en jouw collectie te kijken.

Over kleding hoef jij je voor je date geen zorgen meer te maken. Jij kunt echt gaan genieten !

 

Hoe ga ik te werk?

  • Tijdens een korte telefonische intake bespreken we wat jij belangrijk vindt en wat ik voor je kan betekenen (bv kledingkastscreening, kleding- en stylingtips leren combineren, kleur- of make-up advies, tips voor gebruik van accessoires, of aanvullen van je kledingkast).
  • Via mail ontvang je van mij een voorstel.
  • Indien je verder wilt, plannen we een afspraak (afhankelijk van wat je wilt, bij jou thuis of bij mij op locatie)

 

Om deel te mogen zijn van dit proces vind ik geweldig.

En ik ben er dankbaar voor dat ik vele mensen in de leeftijd van boven de 55 jaar zie opbloeien en weer de liefde zie ervaren. Het is hartverwarmend om te zien hoe gelukkig ze zijn met hun “nieuwe” partner.

 

085 130 6965   info@toekomstrelatie.nl

Portretfoto - Emanuela Giorgi
Geschreven door Emanuela Giorgi

Ik ben Emanuela, een succesvolle kledingstyliste met Italiaanse roots en ik help al meer dan 25 jaar mensen om het beste uit hun kledingkast te halen.

Gaan we samen je nieuwe liefde vinden?

Tijdens een vrijblijvende kennismaking brengen we samen jouw wensen in kaart.

"*" geeft vereiste velden aan

Stap 1 van 3

Ben je op zoek naar een vrouwelijke of mannelijke partner?*

We staan te springen om kennis te maken

Tijdens een vrijblijvende kennismaking brengen we samen jouw wensen in kaart.

Toekomst Relatiebemiddeling

Algemene voorwaarden: www.toekomstrelatie.nl/privacybeleid-2
KvK: 54404517

"*" geeft vereiste velden aan

We staan te springen om kennis te maken

Tijdens een vrijblijvende kennismaking brengen we samen jouw wensen in kaart.

Toekomst Relatiebemiddeling

Algemene voorwaarden: www.toekomstrelatie.nl/privacybeleid-2
KvK: 54404517

"*" geeft vereiste velden aan