Gratis kennismaking

Eugénie van Soest

Single- en datingcoach

Mijn naam is Eugénie van Soest (1982), single- en datingcoach en van oorsprong afgestudeerd therapeut. Met veel passie coach ik singles naar die liefdevolle en duurzame relatie en begeleid ik de prille relaties op een leuke en laagdrempelige manier.

Je hoeft het dus allemaal niet alleen te doen!

Wil jij jouw matchingskans nog succesvoller maken? Jij als persoon staat hierin voorop!

Onze aanpak: samen kunnen we jouw slagingskans vergroten!

Samen met de matchmakers van Toekomst Relatie hebben we traingingen ontwikkeld om jou praktische handvatten te geven op het gebied van daten en het aangaan van relaties. Allemaal om jouw slagingskans te vergroten en jou nog meer de beste versie van jezelf te laten zijn!  

Geslaagd, en dan?

Voor alle geslaagde stellen bieden wij onze unieke Relatie APK, waarbij we jou en jouw nieuwe partner praktische tips geven voor deze eerste fase van jullie prille relatie.

Eén op één coaching

Bij één op één coaching zetten we jouw wensen centraal.

Je kan rekenen op mijn persoonlijke, betrokken en professionele aanpak, met humor en veel praktijkvoorbeelden. Cliënten ervaren de sessies als ontspannen en geven mij vaak terug dat ze zich écht gehoord en gezien hebben gevoeld tijdens onze gesprekken.

Samen leggen we verbanden in jouw verhaal, waardoor we snel tot de kern komen. Je krijgt veel praktische handvatten voor jouw zoektocht naar je nieuwe partner. Zoals waarop te letten op de eerste date, flirten, contact leggen, lichaamstaal, hoe ben je zelf en welke partner past eigenlijk bij je, wat zijn wellicht je valkuilen tijdens het daten en hoe kan je daarmee omgaan.

Door mijn ervaring als therapeut kan ik deze kennis breed inzetten bij diepgaande thema’s als bijvoorbeeld zelfvertrouwen en (bindings-/verlatings-)angst. Uiteraard begeleid ik je hierbij en word je niet aan je lot overgelaten!

Mijn eigen ervaring met Toekomst Relatie

Na een relatie van 17 jaar was ik vier jaar single toen ik mezelf aanmeldde bij Toekomst Relatie. Dankzij hun unieke werkwijze heb ik enkele jaren geleden mijn huidige partner ontmoet en heb ik zelf mogen ervaren dat begeleiding en coaching tijdens het gehele proces, van aanmelden tot en met de relatie, cruciaal zijn voor een optimale slagingskans.

Zonder Toekomst Relatie en de begeleiding van mijn matchmaker had ik mijn huidige partner -de meest lieve, integere, open en zelfverzekerde man-, nooit gevonden.

Simpelweg omdat wij elkaar op een datingsite zelf als match niet uitgekozen zouden hebben. Nu hebben we echter elkaar leren kennen en voor elkaar gekozen om wie wij zijn en niet alleen om hoe we eruit zien.

En begrijp me niet verkeerd, aantrekkelijkheid staat hier van beide kanten volkomen los van. We zouden elkaar simpelweg niet bestempeld hebben als ‘het type’, het type waar ik (en hij) normaal gesproken op zou vallen.

Wil jij ook die ene speciale partner voor jou?

De combinatie van mijn eigen ervaring als single, als cliënt bij Toekomst Relatie én mijn achtergrond als therapeut, heeft mij gedreven om deze kennis nu met veel passie als coach bij Toekomst Relatie in te zetten.

Ik ben ervan overtuigd dat iedereen kan slagen door de geweldige combinatie van coaching en matchmaking. En dat hierdoor jouw wens naar die liefdevolle en duurzame relatie ook in vervulling zal gaan.

Dus neem die sprong in het diepe! Ik ben ervan overtuigd dat jij óók gaat slagen in liefde en daar gaan we samen voor zorgen!

 

Succesverhalen

Ontdek mensen die hun partner via Toekomst Relatie vonden

Eugénie van Soest: door de werkwijze van Toekomst Relatiebemiddeling heb ik mijn liefde gevonden

Hoe matchmaker Paula Vogelzang haar nieuw partner vond.

Plan nu je gesprek

We komen langs of plannen een videogesprek

Contact

Neem contact met ons op

Heeft u vragen? Neem rechtstreeks contact op met onze matchmakers!

neem contact op met onze Matchmakers

Of voor algemeen contact:

085 1306965

Datingtips ontvangen?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief


Of volg onze gratis training!

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×