Uiterlijk is niet alles!

Singles op internet datingsites kijken enkel naar uiterlijk

Uit recent onderzoek van een grote datingsite is gebleken dat singles die een partner zoeken teveel nadruk op uiterlijk en hartstocht leggen. De liefde moet vurig, gepassioneerd en sensationeel zijn. Dit zou mede een verklaring zijn waarom singles single blijven. En dat terwijl sommige singles meerdere ‘grote liefdes’ per jaar hebben. Maar de punten die een relatie succesvol maken, zoals relationele vaardigheid, emotionele intimiteit en seksuele compatibiliteit blijken niet de waarden te zijn die singles zo belangrijk vinden. Vrouwelijke singles zoeken het meer in verlangen naar een partner, liefde en passie, mannen letten vooral op uiterlijkheden en lichamelijke aantrekkingskracht. Volgens analisten bewijst de uitkomst van de studie dat vrijgezellen zich in hun zoektocht op de verkeerde dingen concentreren: ‘Fantastisch als je zo gepassioneerd in een relatie zit, maar als je in de grote lijnen niet compatibel bent met je partner zul je vroeg of laat problemen ondervinden.’ Te snel oordelen dat het met de compatibiliteit wel goed zit, of juist niet, is nooit verstandig. Elke relatie moet zich ontwikkelen.

Logo Toekomst Relatiebemiddeling

Bij persoonlijke relatiebemiddeling wordt een match op een zeer andere wijze tot stand gebracht.

Natuurlijk kijken we naar je voorkeuren wat het uiterlijk van je toekomstige partner betreft maar net zo belangrijk is of jullie of jullie goed bij elkaar passen qua karakter. Door het stellen van de juiste vragen probeer ik mensen te laten ontdekken wat ze nu echt willen. Wat zijn jouw drijfveren? Wat vindt je nu echt belangrijk?

Zo ontstaat de perfecte match!

Plan nu je gesprek

We komen langs of plannen een videogesprek

Contact

Neem contact met ons op

Heeft u vragen? Neem rechtstreeks contact op met onze matchmakers!

neem contact op met onze Matchmakers

Of voor algemeen contact:

085 1306965

Datingtips ontvangen?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×