Blog
25 maart 2021

Waar houden vrouwen van?

Portretfoto - Michaela ten Siethoff
Geschreven door Michaela ten Siethoff

18 top tips hoe je makkelijk bij een vrouw punten kunt verdienen

Mannen! Let op! Heb je die leuke vrouw gevonden?

Vrouwen zijn echt andere wezens dan mannen, maar dat wist je vast al wel. Ze lijken soms ingewikkeld, anders, onvoorspelbaar misschien, maar met onze tips ga je haar hart zeker voor je (blijven) winnen.

Waar houden vrouwen eigenlijk van?

Het toverwoord is: Kleine attenties en aandacht

Vrouwen zijn gek op het ontvangen van kleine attenties omdat ze zich daardoor geliefd en gezien voelen. Wij hebben het hier dus niet over grote, dure dingen of cadeaus die er voor een man echt toe doen. Wij hebben het hier over de kleine attenties die voor jou als man, hoogstwaarschijnlijk totaal onbelangrijk lijken en onbegrijpelijk zijn, maar die voor haar écht het verschil maken.

Matchmakers overleggen

Stellen die hun relatie lang leuk kunnen houden zijn goed in het maken van kleine gebaren naar elkaar.

Wees dus attent, betrokken en verras haar zo nu en dan.

Wanneer je onze tips regelmatig toepast, zul je snel resultaat zien en ervaren wat het verbluffende effect hiervan is op jouw vriendin.

Ze wordt liever, vrolijker, opener, heeft meer behoefte aan intiem zijn en wordt eigenlijk weer verliefd op je. Kortom, met deze slimme tips die je weinig geld en weinig moeite kosten, voorkom je veel gedoe, sleur en problemen.

Sterker nog, je krijgt hierdoor de vrouw waar jij blij van wordt!

18 geweldige tips hoe je makkelijk bij je vriendin punten verdient:

 1. Bloemen. Ongelofelijk maar waar, dit is een enorm cliché maar het werkt. Koop voor je vrouw regelmatig een bos bloemen, dat waardeert ze enorm!
 2. Complimentjes geven. Je vriendin wil zich gewaardeerd en geliefd voelen en ze wil het vooral horen. Dat vindt ze geweldig. En denk niet, ze weet toch dat ik haar kookkunsten waardeer en ze weet dat ik haar mooi en sexy vindt, haar lekker vindt ruiken en dat ze leuke uitstapjes kan organiseren. Dat is echt niet genoeg. Zegt het regelmatig. Je krijgt er veel voor terug.
 3. Een lekkere massage. Overheerlijk, relaxend en… uitstekend toepasbaar als voorspel.
 4. Kopje koffie op bed. Ze voelt zich daardoor verwent.
 5. Samen dansen. Misschien zie je het als tijdverspilling of vind je dat je geen ritmegevoel hebt, maar probeer het gewoon. Luister samen naar mooie muziek, neem haar in je armen en dans met haar. Het geeft haar een enorm goed gevoel, ze zal genieten van het contact en jouw onverdeelde aandacht. Ze snakt naar romantiek.
 6. Romantische films. Voor nog meer romantiek! Ga eens met haar samen een film kijken die zij leuk vindt. Ze krijgt daar warme gevoelens van en komt daarmee in de juiste stemming.
 7. Chocolade. Ook zo’n cliché maar (bijna) elke vrouw is er gek op!
 8. Een WhatsApp berichtje. Stuur een berichtje dat je aan haar denkt. Kost je nauwelijks tijd en het levert enorm veel bonuspunten op voor je relatie.
 9. Samen met haar op de foto. Niet alleen een aandenken, maar de hele wereld mag zien en weten dat jullie bij elkaar horen. Dan kan haar (en dan dus ook jouw) dag niet meer stuk.
 10. Samen wandelen. Je neemt de tijd voor elkaar, voor een goed gesprek, je luistert naar haar en toont begrip.
 11. Een verrassing. Vrouwen zijn gek op verrassingen. Ze vindt het geweldig dat je moeite voor haar doet, dat je iets bedenkt om haar blij te maken.
 12. Initiatief nemen om samen iets te gaan doen. Doe het, bedenk iets, kom met een plan, neem de leiding. Je bent De Man en je bent in charge.
 13. Even voor haar zorgen, iets doen wat je normaal niet doet. Koken, ook al is het niet jouw ding, haar een dekentje aangeven als ze het koud heeft, kopje thee brengen als ze ziek is. Die kleine gebaren maken echt het verschil.
 14. Kus geven als je aankomt en als je weggaat. Ze bloeit daarvan op en zal je overladen met liefde.
 15. Beschermend gedrag. Het kunnen kleine dingen zijn om haar te laten merken dat je haar wilt beschermen, dat je voor haar opkomt, dat ze veilig is bij jou.
 16. Een verzorgd uiterlijk. Het is belangrijk, doe je best voor haar. Schenk daar aandacht aan. Ze merkt het echt wel op. Jij wilt toch ook een aantrekkelijke vrouw?
 17. Een romantische sfeer. Nodig haar bij je thuis uit, steek de kaarsjes aan, zet een muziekje op en maak de sfeer extra romantisch.
 18. Wees galant, jas aannemen, deur openhouden, haar voor laten gaat. Je denkt nu vast wat maakt dit uit! Het maakt wel uit, het is een wereld van verschil.

Wil je een betere relatie, betere seks, meer lol in je relatie, een vriendin die niet zeurt?

Investeer dan in je relatie en neem deze tips ter harte; je merkt direct hoe geweldig het werkt. Je hoeft zeker niet alle tips achter elkaar te doen, maar kies er af en toe een uit en je ziet de wonderen gebeuren.

Denk je nu, moet ik me gaan uitsloven voor haar en zij doet niets? Jij bent de gelukkige die nu onze tips leest, dus jij hebt nu de kans om iets geweldigs van jullie relatie te maken.

Iemand moet de eerste stap zetten, dus wees een kerel en laat haar zien dat je om haar geeft. Je krijgt er zeker veel voor terug.

Wil je meer tips, of heb je nog geen relatie? Ben je op zoek naar een nieuwe liefde?

Kijk rond op onze website, stuur ons een berichtje of bel vrijblijvend om te bespreken wat we voor je kunnen doen.

Je mag ons altijd bellen: 085 130 6965.

 

Samen vinden we jouw nieuwe liefde!

Portretfoto - Michaela ten Siethoff
Geschreven door Michaela ten Siethoff

Na mijn eigen liefdeservaringen begrijp ik hoe lastig de zoektocht kan zijn. Maar ik geloof dat het anders kan!

Gaan we samen je nieuwe liefde vinden?

Tijdens een vrijblijvende kennismaking brengen we samen jouw wensen in kaart.

"*" geeft vereiste velden aan

Stap 1 van 3

Ben je op zoek naar een vrouwelijke of mannelijke partner?*

We staan te springen om kennis te maken

Tijdens een vrijblijvende kennismaking brengen we samen jouw wensen in kaart.

Toekomst Relatiebemiddeling

KvK: 54404517

"*" geeft vereiste velden aan

We staan te springen om kennis te maken

Tijdens een vrijblijvende kennismaking brengen we samen jouw wensen in kaart.

Toekomst Relatiebemiddeling

KvK: 54404517

"*" geeft vereiste velden aan