Blog
3 april 2023

Ik stop ermee! Hoe vind ik een leuke man?

Portretfoto - Eugénie van Soest
Geschreven door Eugénie van Soest

Toekomst Relatiebemiddeling: een plek waar persoonlijke verbindingen en serieuze relaties tot bloei komen. Bij ons draait alles om het vervullen van de wensen van onze singles die op zoek zijn naar een liefdevolle en duurzame relatie. We nemen deze zoektocht uiterst serieus en bieden begeleiding vanaf het allereerste gesprek waarin jij jouw diepste verlangens en partnercriteria met ons deelt, tot aan de ondersteuning bij het opbouwen van een prille relatie.

De afgelopen 12,5 jaar hebben we met trots honderden singles samengebracht en hebben we liefdevolle en duurzame relaties zien ontstaan. We zijn niet alleen trots op deze succesverhalen bij Toekomst Relatiebemiddeling, het raakt ook dicht bij huis.

Onze eigen datingcoach, Eugénie van Soest, heeft zelf de vruchten mogen plukken van de kansen die onze diensten bieden.

Hoe vind ik een leuke man?

“Ik stop ermee!” Hoe vaak Eugénie dit wel niet heeft gedacht tijdens haar zoektocht naar een partner. Ze vertelt: “Hoe vaak ik mezelf soms hardop afvroeg: Hoe vind ik een leuke man?. Het leek zo moeilijk om die ene speciale persoon te vinden. Daten via internet was niet mijn ding, dus waar kon ik die leuke man dan wél tegenkomen?”

“Maar toen besefte ik dat ik een serieuze aanpak nodig had om verandering in mijn liefdesleven te brengen. Ik wilde iemand die écht goed bij mij zou passen en ik bij hem! Elkaar écht liefhebben om wie we zijn. Door het vuur gaan voor elkaar.”

Weet jij waar jij die leuke man vindt die écht bij jou past?

Eugénie vertelt verder: “Ik vond hem in ieder geval niet in de supermarkt. Ik had een fijn leven en toch had ik een aantal jaar geleden dat ultieme verlangen naar samen, maar… alles aan en in de liefde deed mij twijfelen. Ik had hierover best een aantal oordelen klaarliggen. Want alle leuke mannen waren toch altijd bezet?! Maar ook de gedachte dat het grote liefdesgeluk niet meer voor mij was weggelegd na een lange relatie van 17 jaar.”

‘Maar toen besefte ik dat ik een serieuze aanpak nodig had om verandering in mijn liefdesleven te brengen.’

Eugénie van Soest

Een leuke man gevonden bij Toekomst Relatiebemiddeling!

“Tot aan het moment dat ik me heb aangemeld als kandidaat bij Toekomst Relatiebemiddeling, saboteerde ik mijn eigen liefdesgeluk! Er volgde samen met mijn matchmaker Paula Vogelzang een zoektocht om te ontdekken wat deze overtuigingen met míj deden.”

“Ontdekken wie ik was en ontdekken wie er goed bij mij past. Ontdekken wat een liefdevolle en duurzame relatie is en bovenal… hoe je die behoudt! Alle ontdekkingen hebben ertoe geleid dat ik inzag dat ík de hoofdrol speelde in al mijn verhalen.”

Van een leuke man zoeken én vinden naar datingcoach!

De ontdekkingen van Eugénie hebben niet alleen naar een leuke man en een liefdevolle relatie geleid. Inmiddels heeft zij er namelijk ook haar werk van mogen maken bij Toekomst Relatiebemiddeling. Nu begeleidt zij onze leden in de zoektocht naar wie er écht goed bij hen past, wat hun overtuigingen zijn en ondersteunt zij hen, samen met de matchmakers, bij de ontmoetingen en het ontstaan van de prille relaties.

Dankbaarheid naar mijn matchmaker

“Zoveel dankbaarheid naar mijn matchmaker Paula Vogelzang, die mij matchte aan deze leuke en fantastische man! Een man die zoveel meer is dan wat er op mijn wensenlijstje stond! Aan iedereen wil ik meegeven: dit is ook voor jou weggelegd!”

“Of je nu net begint aan je zoektocht naar liefde, al een tijdje single bent of teleurgesteld bent geraakt door eerdere ervaringen of weduwe bent geworden: we zijn er voor jou. Bij Toekomst Relatiebemiddeling hechten we waarde aan jouw unieke verhaal en zijn we vastbesloten om jou te helpen bij het vinden van de juiste persoon om jouw leven mee te delen. Daar zit onze kracht!”

‘Bij Toekomst Relatiebemiddeling hechten we waarde aan jouw unieke verhaal!’

Eugénie van Soest

Ben jij nieuwsgierig naar jouw leuke man?

Nieuwsgierig naar welke partner het beste bij jou past? Waar jij écht gelukkig van wordt in een relatie? We hebben bij Toekomst Relatie al honderden mensen mogen helpen bij het vinden van hun liefdesgeluk. Want…

Een serieuze relatie verdient een serieuze aanpak!

Bij Toekomst Relatiebemiddeling begrijpen we dat het vinden van een partner een persoonlijke reis is. Vol hoop, verwachtingen en soms ook uitdagingen. We geloven sterk in het belang van warm, menselijk contact en oprechte betrokkenheid bij elke stap van deze reis.

Daarom willen we jou uitnodigen om deel te nemen aan onze relatiebemiddeling, waar je niet alleen een ervaren team van professionals vindt, maar ook een warme en persoonlijke benadering die jou helpt om jouw leuke man te vinden. Een man die écht goed bij jou past.

Dus, waar wacht je nog op?

Laten we samen aan de slag gaan en jouw toekomstige partner vinden.

Bij Toekomst Relatiebemiddeling zorgen we ervoor dat jouw liefdesverhaal een mooie, liefdevolle en duurzame relatie is, net zoals bij Eugénie en zoveel anderen.

Schroom niet om eens met ons te sparren en neem vrijblijvend contact op via 085 130 6965.

 

Een nieuwe liefde wacht op jou!

Portretfoto - Eugénie van Soest
Geschreven door Eugénie van Soest

Met veel passie begeleid ik singles naar een liefdevolle en duurzame relatie, en ondersteun ik prille relaties op een leuke en laagdrempelige manier.

Gaan we samen je nieuwe liefde vinden?

Tijdens een vrijblijvende kennismaking brengen we samen jouw wensen in kaart.

"*" geeft vereiste velden aan

Stap 1 van 3

Ben je op zoek naar een vrouwelijke of mannelijke partner?*

We staan te springen om kennis te maken

Tijdens een vrijblijvende kennismaking brengen we samen jouw wensen in kaart.

Toekomst Relatiebemiddeling

KvK: 54404517

"*" geeft vereiste velden aan

We staan te springen om kennis te maken

Tijdens een vrijblijvende kennismaking brengen we samen jouw wensen in kaart.

Toekomst Relatiebemiddeling

KvK: 54404517

"*" geeft vereiste velden aan