Blog
1 februari 2022

Nog op zoek naar jouw Valentijn in 2022

Portretfoto - Eugénie van Soest
Geschreven door Eugénie van Soest

En, weet jij al wie jouw Valentijn wordt? Of ben je nog steeds naarstig op zoek…

Er is veel veranderd in de wereld door de coronapandemie en al die maatregelen maken de zoektocht naar de liefde er niet makkelijker op.

Wel zijn er verschuivingen te zien, want waar gaat het nou echt om? Doordat we op onszelf teruggeworpen werden vanwege ‘corona-isolement’ zijn mensen gaan nadenken. Over wat er echt toe doet in een relatie.

 

Internet daten versus offline daten

In deze moderne tijd hoeft niemand zonder een relatie te zitten, zou je denken. Die ene leukerd vind je toch ‘gewoon’ op internet! Site uitzoeken, je vult een lijstje in met je relatiecriteria en hopla…. Er komt een reeks met geschikte kandidaten in beeld.

De ware eruit selecteren blijkt in de praktijk een stuk lastiger.

Als matchmakers horen we van onze cliënten de meest schrijnende ervaringen: nepprofielen, datingfraude, oude foto’s, te hoge verwachtingen en vaak teleurgesteld worden…

 

Een wensenlijstje of wie past bij jou?

In jouw zoektocht naar jouw Mr. of Mrs. Perfect weet jij inmiddels erg goed wat je juist wél en niet zoekt in een man/vrouw en in een relatie. Misschien heb er zelfs al eens een lijstje voor gemaakt.

Een wensenlijstje kan handig zijn en kritisch zijn mag echt. Maar zorg dat je kritisch bent op de juiste punten. Kijk naar persoonlijkheidskenmerken, karakter, leefstijl.

 

Married At First Sight

Zelfs in het tv programma MAFS zien we dit seizoen een andere aanpak dan de vorige jaren. Het gaat niet meer zo over de buitenkant, over blauwe ogen, bruine krullen of lange benen.

Nee, het gaat over relatiewaarden. Wat zijn de kernwaarden in je leven, wat zijn de karaktereigenschappen die je nodig hebt om te verbinden, om samen iets op te kunnen bouwen.

 

Dating bij Toekomst Relatiebemiddeling

Als gerenommeerd datingbureau werken wij al jaren op deze wijze. En met groot succes. Desondanks rust er nog steeds een taboe op het inschakelen van een matchmaker om een nieuwe relatie te vinden. Mensen denken dat het niets voor hen is, kennen het niet. En onbekend maakt nog steeds onbemind.

Maar wist je dat 72% van onze leden een nieuwe partner bij ons vindt? Dat is echt veel!

Wat doet een matchmaker dan precies?
Een matchmaker leert haar cliënt goed kennen via een uitgebreid gesprek bij hem/haar thuis. Daarna wordt de juiste match gezocht en kunnen de kandidaten gaan kennismaken.

Om nu te voorkomen dat een match steeds na één date eindigt (zoals we dikwijls zien bij het andere populaire tv programma First Dates) gaan wij in gesprek met onze cliënten en begeleiden het hele proces. Want mensen haken vaak (te) snel af.

Dus bij Toekomst Relatie geen ‘one-size fits all’ adviezen, maar persoonlijke betrokkenheid en een programma vol handvatten die je helpen om een liefdevolle en duurzame relatie te vinden.

 

Ben je klaar voor de liefde?

Waar sta jij in je leven? Ben je klaar voor een nieuwe relatie? Kun je het verleden een plek geven en kun je weer naar de toekomst kijken? Kun jij je open stellen voor een nieuwe man of vrouw en een date echt een kans geven?

Wil je er tijd voor vrij maken? Energie in steken?

Een relatie krijg je niet, die bouw je samen op! En de adviserende rol van de matchmaker op de achtergrond heeft zijn nut ruimschoots bewezen.

 

Wil jij nu ook een partner die echt bij je past?

Honderden singles gingen jou voor, schreven zich bij Toekomst Relatie in en vonden hun nieuwe liefde. Wil jij ook kennismaken met iemand die echt bij jou past?

Het begint met kennismaken met Toekomst Relatie. Onze matchmakers gaan graag ook voor jou aan de slag.

Aarzel niet langer. Verspil geen weken, maanden, jaren van je leven meer met wachten.

 

HET IS TIJD OM DE WARE TE GAAN VINDEN!

 

 

Matchmakers overleggen
Portretfoto - Eugénie van Soest
Geschreven door Eugénie van Soest

Met veel passie begeleid ik singles naar een liefdevolle en duurzame relatie, en ondersteun ik prille relaties op een leuke en laagdrempelige manier.

Gaan we samen je nieuwe liefde vinden?

Tijdens een vrijblijvende kennismaking brengen we samen jouw wensen in kaart.

"*" geeft vereiste velden aan

Stap 1 van 3

Ben je op zoek naar een vrouwelijke of mannelijke partner?*

We staan te springen om kennis te maken

Tijdens een vrijblijvende kennismaking brengen we samen jouw wensen in kaart.

Toekomst Relatiebemiddeling

Algemene voorwaarden: www.toekomstrelatie.nl/privacybeleid-2
KvK: 54404517

"*" geeft vereiste velden aan

We staan te springen om kennis te maken

Tijdens een vrijblijvende kennismaking brengen we samen jouw wensen in kaart.

Toekomst Relatiebemiddeling

Algemene voorwaarden: www.toekomstrelatie.nl/privacybeleid-2
KvK: 54404517

"*" geeft vereiste velden aan