Blog
3 juni 2023

Waar ontmoeten de meeste mensen hun partner? – deel 2

Portretfoto - Eugénie van Soest
Geschreven door Eugénie van Soest

Bij Toekomst Relatiebemiddeling staan we al 12,5 jaar dagelijks klaar om singles van 55 jaar en ouder te ondersteunen bij hun zoektocht naar een nieuwe partner. Inmiddels hebben wij al honderden stellen samen mogen brengen. Onze ervaren matchmakers en datingcoach begeleiden en adviseren onze leden gedurende het hele proces. We maken gebruik van persoonlijke gesprekken, grondige profielanalyse en matchingscriteria om de juiste partnervoorstellen te doen.

Waar ontmoeten de meeste mensen hun partner? – 4 opties

  1. Bij een wandel- of fietsclub
  2. Met vrijwilligerswerk
  3. Online daten
  4. Met relatiebemiddeling

4 plekken waar de meeste 55+ singles hun partner ontmoeten

Hoewel elke situatie uniek is, zijn er enkele veelvoorkomende plaatsen waar de meeste mensen hun partner ontmoeten. Natuurlijk zijn gemeenschappelijke vrienden of kennissen een waardevolle bron om een partner te ontmoeten. Maar heel eerlijk, die optie is waarschijnlijk niets geworden als je dit artikel leest.

 

Een andere veel genoemde optie is vaak ‘werk’. Echter ben je misschien al uren aan het afbouwen, werk je zelfstandig of wellicht ben je al met pensioen. Daarnaast is een relatie met een collega niet altijd even wenselijk. Om die reden benoemen wij in dit artikel plekken waar jij zelf wellicht nog niet aan gedacht hebt. Vier plekken waar de meeste singles van jouw leeftijd hun partner ontmoeten.

Matchmakers overleggen

Hier vinden de meeste 55+ singles hun partner

  1. Versterk je hart en vind jouw nieuwe partner bij een wandel- of fietsgroep

Wandel- en fietsgroepen zijn niet alleen geweldige plekken om aan je gezondheid te werken, maar ook om jouw nieuwe partner te ontmoeten. Veel van onze leden houden van wandelen en fietsen. Sluit je dus aan bij een wandel- of fietsclub. Je zal mensen ontmoeten die ook actief zijn en geïnteresseerd zijn in een gezonde levensstijl. Het is de perfecte setting om jouw nieuwe partner te ontmoeten die net zo dol is op wandelen als jij. Dus trek je wandelschoenen aan en ga op avontuur!

 

Wist je dat een wandeldate één van de eerste ontmoetingen is die onze leden samen ondernemen als ze kennismaken samen? Wanneer je samen wandelt, gebeurt er namelijk iets magisch: niet alleen begint je hart sneller te kloppen, maar de gesprekken vloeien ook ontspannen terwijl je naast elkaar loopt. Bij een eerste kennismaking recht tegenover elkaar zitten kan namelijk best spannend zijn!

 

  1. Een bron van verbinding middels vrijwilligerswerk en vind daar jouw nieuwe partner.

Vrijwilligerswerk biedt niet alleen de mogelijkheid om anderen te helpen, maar ook om nieuwe mensen te ontmoeten met vergelijkbare waarden en interesses. Kies een lokaal goed doel, een non-profitorganisatie of een liefdadigheidsinstelling waar je gepassioneerd over bent en waar je vrijwilligerswerk kunt doen. Je zal hier mensen ontmoeten die betrokken zijn bij dezelfde zaak en je kunt samen werken aan iets waar je om geeft. Wie weet ontmoet jij hier iemand met wie jij een diepere verbinding voelt en waar een liefdevolle relatie uit mag ontstaan!

‘Kortom; we willen niet alleen dat jij gelukkig wordt, maar ook dat jullie samen gelukkig worden én blijven!’

Paula Vogelzang

  1. De digitale verleiding van een nieuwe partner bij online dating.

Met de opkomst van online dating is het ook steeds gebruikelijker geworden om partners te ontmoeten via datingwebsites en -apps. Deze platforms bieden de mogelijkheid om mensen te vinden die dezelfde interesses en waarden delen, en stellen singles in staat om potentiële partners te leren kennen op basis van hun profielen voordat ze elkaar persoonlijk ontmoeten. Online dating vergroot de toegang tot een breed scala aan potentiële partners en maakt het mogelijk om selectiever te zijn in de zoektocht naar de juiste persoon. Meld je aan bij een datingsite die bij jouw leeftijdsgroep en leefstijl past.

 

Kanttekening: pas op voor datingfraude! Je weet nooit 100% zeker wie er achter een profiel schuil gaat. Gebruik je gezonde verstand, wees voorzichtig voor je iemand persoonlijk gaat ontmoeten en maak nooit zomaar geld over aan iemand die je niet (of nog maar kort) kent! Lijkt het (of hij/zij) te mooi om waar te zijn? Dan is dit vaak ook zo.

Juist de discretie en betrokkenheid is waarom onze leden vaak voor Toekomst Relatiebemiddeling kiezen. Wij kennen al onze leden persoonlijk en zijn bij hen allemaal thuis geweest voor een uitgebreid intakegesprek. Bij ons dus geen nepprofielen!

 

  1. Toekomst Relatiebemiddeling: een beetje hulp van de experts!

Het vinden van een nieuwe liefde is geen eenvoudige klus, dat weten wij maar al te goed. Het inschakelen van een relatiebemiddelingsbureau is een betrouwbare manier om een nieuwe partner te ontmoeten.

Onze gerichte en persoonlijke aanpak wordt als ontzettend waardevol ervaren, omdat we gedurende het hele proces ondersteuning bieden. Van het selecteren van geschikte kandidaten die perfect passen bij jouw persoonlijkheid, interesses, relatiewaarden en levensstijl, tot het begeleiden van de eerste ontmoeting en het opbouwen van een prille relatie. Je ontvangt waardevolle adviezen en inzichten, en wij fungeren als vertrouwenspersoon om eventuele zorgen of onzekerheden te bespreken.

Kortom, we willen niet alleen dat jij gelukkig wordt, maar ook dat jullie samen gelukkig worden én blijven! We staan klaar om jou te helpen jouw nieuwe partner te vinden! Ben je nieuwsgierig naar onze werkwijze? Neem dan eens een kijkje in dit artikel voor meer informatie.

Wacht niet langer op toevallige ontmoetingen, maar geef jouw zoektocht naar liefde een betrouwbare en persoonlijke impuls.

 

Laat ons je helpen om jouw ideale partner te vinden.
Samen gaan we voor jouw liefdesgeluk! Bel ons en wij horen graag wat jij wenst in een nieuwe relatie: 085 130 6965. 

 

Samen vinden we jouw nieuwe liefde!

Portretfoto - Eugénie van Soest
Geschreven door Eugénie van Soest

Met veel passie begeleid ik singles naar een liefdevolle en duurzame relatie, en ondersteun ik prille relaties op een leuke en laagdrempelige manier.

Gaan we samen je nieuwe liefde vinden?

Tijdens een vrijblijvende kennismaking brengen we samen jouw wensen in kaart.

"*" geeft vereiste velden aan

Stap 1 van 3

Ben je op zoek naar een vrouwelijke of mannelijke partner?*

We staan te springen om kennis te maken

Tijdens een vrijblijvende kennismaking brengen we samen jouw wensen in kaart.

Toekomst Relatiebemiddeling

Algemene voorwaarden: www.toekomstrelatie.nl/privacybeleid-2
KvK: 54404517

"*" geeft vereiste velden aan

We staan te springen om kennis te maken

Tijdens een vrijblijvende kennismaking brengen we samen jouw wensen in kaart.

Toekomst Relatiebemiddeling

Algemene voorwaarden: www.toekomstrelatie.nl/privacybeleid-2
KvK: 54404517

"*" geeft vereiste velden aan