Over relatiebureau Toekomst

Een nieuwe relatie verdient een serieuze aanpak:

Op zoek naar een nieuwe partner in je leven? De grote liefde of een maatje? Wij gaan ervan uit dat er altijd een nieuwe start mogelijk is; wij geloven dat de juiste man en vrouw samen alles aankunnen. Maar het is niet gemakkelijk om iemand te vinden die echt bij je past, bij jouw levensstijl en jouw toekomstplannen.

Karakterbeschrijving:

Bij ons geen anonieme, misleidende profielen; wel goed weergegeven karakterbeschrijvingen van onze leden. Wij bezoeken iedereen thuis, stellen de juiste vragen, leren onze leden goed kennen, zodat we jou aan de juiste persoon kunnen voorstellen en we succesvolle matches kunnen maken. 70% van onze leden vindt bij ons een fijne partner.

De Matchmakers:

We zijn allemaal professionele, betrokken matchmakers en ervaren singlecoaches. Wij werken regionaal maar ook landelijk. Korte lijnen, groot netwerk. Kijk hieronder bij ONS TEAM om te zien wie de persoonlijke consulent is voor jouw regio.

Kijk hieronder en bel je eigen matchmaker voor meer informatie.

Ons team

De medewerkers van Toekomst Relatie

Plan nu je gesprek

We komen langs of plannen een videogesprek

Contact

Neem contact met ons op

Heeft u vragen? Neem rechtstreeks contact op met onze matchmakers!

neem contact op met onze Matchmakers

Of voor algemeen contact:

085 1306965

Datingtips ontvangen?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×