Onze missie

Onze missie is mensen bij elkaar brengen en nieuwe kansen creëren voor een fijne, liefdevolle relatie. Wij doen dit met veel passie en liefde voor ons vak. Wij beseffen goed dat een nieuwe relatie vinden, voor de wat oudere single, geen eenvoudige zaak is. Je gaat niet meer zo vaak uit, je hebt een drukke baan, bent gepensioneerd of een alleenstaande ouder en je hebt een vaste vriendenkring. Waar vind je dan een nieuwe partner, een maatje?

Relatiebureau Toekomst biedt uitkomst. Wij bieden relatiebemiddeling voor mannen (man zoekt vrouw) en vrouwen. Wij gaan voor jou hard aan het werk en zijn tijdens de hele bemiddelingsperiode persoonlijk betrokken. Wij zorgen ervoor dat je persoonlijk kunt daten in Brabant, Gelderland, Utrecht en Zeeland maar ook in Overijssel, Drenthe, Friesland, Groningen en Zuid-Holland. Wij zoeken de geschikte partner uit, begeleiden jou met hart en ziel en geven relatie- en dating-tips. Je kunt bij ons altijd met jouw vragen terecht. Wij werken professioneel en discreet en gaan uiterst vertrouwelijk met jouw gegevens om.

Relatiebemiddelingsbureau Toekomst hanteert scherpe, eerlijke tarieven. Op deze manier zijn we toegankelijk voor iedereen en blijft ons grote bestand dynamisch.

Elke geslaagde match maakt ons bijzonder blij en bewijst opnieuw dat onze aanpak werkt.

Plan nu je gesprek

Wij komen bij jou langs voor een kennismakingsgesprek

Contact

Neem contact met ons op

Heeft u vragen? Neem rechtstreeks contact op met onze matchmakers!

neem contact op met onze Matchmakers

Of voor algemeen contact:

085 1306965
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×